Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.



 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

 

 Πρόταση για ευέλικτες ομάδες δράσεων και δραστηριοτήτων.

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
marfote




Posts : 11
Join date : 23/09/2010

Πρόταση για ευέλικτες ομάδες δράσεων και δραστηριοτήτων.  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Πρόταση για ευέλικτες ομάδες δράσεων και δραστηριοτήτων.    Πρόταση για ευέλικτες ομάδες δράσεων και δραστηριοτήτων.  Empty23/9/2010, 17:34

Πιστεύω πως για να παραμένει ένα εργαστήρι σαν και αυτό ζωντανό, με την έννοια ότι συνεχώς εξελίσσεται και προσφέρει στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιείται, πρέπει να διαρκώς να ανησυχεί και να εμπνέει τους συνανθρώπους του με καινούριες δράσεις και δραστηριότητες.
Έτσι προτείνω όταν κάποιος έχει μια ιδέα, να την ανακοινώνει στο forum, να δηλώνει συμμετοχή όποιος μπορεί να ασχοληθεί με το θέμα, να γίνεται μια ή και παραπάνω συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους, να ορίζεται ο σκελετός πάνω στον οποίο θα στηριχθεί η δράση και να περνάει από γενική συνέλευση για το αν μια τέτοια δράση θα μπορούσε να εκπροσωπήσει το εργαστήρι.
Η ομάδα τότε θα μπορεί να προχωρήσει ανεξάρτητη από τα υπόλοιπα μέλη του εργαστηρίου χωρίς να χάνεται στο πως θα γίνει, που να ρωτήσω, θέλει δε θέλει οργάνωση, που θα γίνει κ.α. τέτοια που καθυστερούν το αποτέλεσμα και φέρνουν πονοκέφαλο σε όσους νοιώθουν πως έχουν κάποια εύθηνη παραπάνω από τους υπόλοιπους. Για την οργάνωση και περαίωση της δράσης θα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο η ομάδα.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
Πρόταση για ευέλικτες ομάδες δράσεων και δραστηριοτήτων.
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1
 Παρόμοια θέματα
-
» Ομάδες φυλλαδίων και αφισών
» ομάδες τεχνικής υποστήριξης για τη θεατρική ομάδα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Δράσεις :: Προτεινόμενες δράσεις-
Μετάβαση σε: