Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.



 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

 

 κακοήθης επίθεση από το σύλλογο φροντιστηρίων ξένων γλωσσών

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
freepeople




Posts : 13
Join date : 11/09/2010

κακοήθης επίθεση από το σύλλογο φροντιστηρίων ξένων γλωσσών Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: κακοήθης επίθεση από το σύλλογο φροντιστηρίων ξένων γλωσσών   κακοήθης επίθεση από το σύλλογο φροντιστηρίων ξένων γλωσσών Empty21/3/2011, 04:22

Για δεύτερη φορά, ο σύλλογος φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, επιτίθεται με έμμεσο τρόπο στο Εργαστήρι. Προσπαθεί να μας φέρει σε σύγκρουση με την περιφερειακή εκπαίδευση ιονίων νήσων. Η αμήχανη και ανερμάτιστη επίθεση, κατευθύνεται από τους Πόπη Σκαφιδά και Αλέξανδρο Ρουβά. Τα επιχειρήματά τους είναι τέσσερα: 1) είμαστε παράνομοι, 2) αντιφάσκουμε με τις αρχές του καταστατικού, 3) η περιφέρεια δεν δικαιούται να μας δώσει άδεια χρήσης των σχολείων και 4) ενεργούμε στα πλαίσια του αθέμιτου ανταγωνισμού.
Όπως καταλαβαίνετε, φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμαστε "παράνομοι", επειδή παρακάμπτουμε το συμφέρον και την κερδοσκοπία. Επειδή ασκούμε το συνταγματικό δικαίωμα, της ελεύθερης ανταλλαγής γνώσεων και ιδεών. Επειδή διαλέγουμε το δημοκρατικό και ανιδιοτελή δρόμο, της ελεύθερης πνευματικής και κοινωνικής έκφρασης. Επειδή αρνούμαστε να γίνουμε θύματα, της σύγχρονης ανταγωνιστικής κοινωνίας και της λύσσας για οικονομικό ανταγωνισμό.
Η απάντησή μας βγαίνει από το στόμα εκατοντάδων συντελεστών, καθηγητών, μαθητών και πολιτών της Κέρκυρας : «Συνεχίζουμε δυναμικότερα το κοινωνικό μας έργο. Αντλούμε δύναμη από τέτοιες κακοήθεις και ολιγαρχικές επιθέσεις ». Τα τέσσερα επιχειρήματα του συλλόγου φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, περιττό είναι να αναφέρουμε ότι είναι παιδικά, τόσο από νομικής όσο και από ηθικής πλευράς.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
 
κακοήθης επίθεση από το σύλλογο φροντιστηρίων ξένων γλωσσών
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Οργανωτικά :: Γενική συζήτηση-
Μετάβαση σε: