Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.



 
ΦόρουμLatest imagesΑναζήτησηΕγγραφήΣύνδεση

 

 Κάποιοι βασικοί κανόνες για την ομαλή λειτουργία του forum

Πήγαινε κάτω 
ΣυγγραφέαςΜήνυμα
Admin
Admin



Posts : 9
Join date : 11/09/2010

Κάποιοι βασικοί κανόνες για την ομαλή λειτουργία του forum  Empty
ΔημοσίευσηΘέμα: Κάποιοι βασικοί κανόνες για την ομαλή λειτουργία του forum    Κάποιοι βασικοί κανόνες για την ομαλή λειτουργία του forum  Empty26/9/2010, 06:43

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας του enalaktikoergastiri.forumotion

1. Απαγορεύονται ρητά τα υβριστικά, προσβλητικά, επιθετικά μηνύματα προς άλλα άτομα (φυσικής ή νομικής μορφής, μέλη ή μη του Forum). Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται άμεσα.

2. Απαγορεύονται ρητά οι διαφημίσεις στα μηνύματα ή στις υπογραφές.

3. Απαγορεύεται η εγγραφή στο Forum με μοναδικό σκοπό την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων ή spam. Τέτοιοι λογαριασμοί θα διαγράφονται άμεσα.

4. Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβασή σας στο site, επικοινωνήστε μαζί μας στο enalaktikoergastiri.forumotion.

5. Απαγορεύεται η σύνταξη μηνυμάτων σε Greeklish.

6. Απαγορεύονται τα μηνύματα για παράνομο λογισμικό, λογισμικό εξουδετέρωσης προστασίας ή αναφέρονται σε παράνομη απόκτηση προστατευμένου περιεχόμενου.

7. Απαγορεύεται η εκτεταμένη χρήση κεφαλαίων, bold, χρωματισμού, μεγάλου μεγέθους γραμματοσειράς, κλπ. στον τίτλο, στο κυρίως θέμα ή στις υπογραφές.

8. Τα μέλη οφείλουν να παραμένουν εντός του θέματος του εκάστοτε forum και thread, να μην δημοσιεύουν το ίδιο θέμα πολλές φορές και να μην διατηρούν θέματα “στην επιφάνεια” με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων (bumping).

9. Τα μέλη, εφόσον διατηρούν υπογραφή, θα πρέπει να φροντίσουν ώστε αυτή να είναι διακριτική και να μην έχει διαφημιστικό περιεχόμενο.


Αντιρρήσεις σε ενέργειες των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στους Διαχειριστές και όχι δημόσια.
Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω
https://enalaktikoergastiri.forumgreek.com
 
Κάποιοι βασικοί κανόνες για την ομαλή λειτουργία του forum
Επιστροφή στην κορυφή 
Σελίδα 1 από 1

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτήΔεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
 :: Οργανωτικά :: Νέα/ανακοινώσεις-
Μετάβαση σε: